Suport Clienți: (0784)044811
  • No products in the cart.

Despre Platforma Health Pharma

Cine suntem si de ce sa ne alegi ca partener pentru studiile tale din domeniul farmaceutic.

Evenimente si Webinarii Live

Asiguram evenimente medicale la un inalt nivel știintific accesibil oricarei persoane care doreste o actualizare a cunostintelor medicale, farmaceutice si legislative.

Cursuri Online

Cursuri on-line, acreditare, si certificare programe de educatie medicala continua si dezvoltare profesionala pentru personalul din sistemul sanitar (EMCD), (EFCD), (EMCV).

Evenimente Regionale

Conferinte, simpozioane, mese rotunde, evenimente cu caracter stiintific sau cultural organizate la nivel regional.

Training si Consultanta

Cursuri tinute de traineri specializati in programe specifice de business, legislatie, marketing, management, teme medicale si farmaceutice organizate pentru profesionistii din domeniul medical si farmaceutic.

Despre Noi

Health Pharma este o companie de top specializată în servicii de comunicare în domeniul medical şi farmaceutic, oferindu-le clienţilor săi servicii de comunicare complet integrate.

Health  Pharma este o platformă tehnologică extrem de flexibilă, eficace și inovatoare creată pentru profesioniștii din domeniul medical și farmaceutic. Platforma susține educația și formarea profesională a acestora și oferă posibilitatea de transmitere a lucrărilor practice către participanți, fiind o platformă ce permite încărcarea materialelor atât în format scris cât și video, realizarea de webinarii și transmiterea live direct de la un eveniment.

Îndelunga experienţă şi diversitatea serviciilor face din noi prima opţiune când e vorba de nevoile clienţilor noştri. Suntem ghidaţi de inovaţie, evoluţie, gândire creatoare şi atitudine profesională.

Experienţa noastră de marketing ne permite să punem la dispoziţia clienţilor noştri un mod de gândire integrat şi original.

Suntem in contact permanent cu autorităţile, principalele instituţii naţionale şi liderii de opinie. Cunoaştem legislaţia şi suntem la zi cu toate mişcările de pe piaţă. Oferim soluţii de comunicare întotdeauna disponibile şi extensibile .

De Ce Serviciile Noastre?

Deoarece furnizăm combinaţia potrivită de canale, pentru clientul potrivit, la momentul potrivit.

Cunoaştem foarte bine interesele doctorilor, farmaciştilor şi asistenţilor cu care lucrăm.

Cursuri Acreditate

Cursurile specifice, medicale, farmaceutice etc.

Noutati

Iti punem la dispozitie ultimele noutati in domeniu

Traineri de Top

Ne mandrim ca avem printre cei mai buni traineri in domeniu

Diplome Certificate

Diplome acreditate de Colegiul Farmacistilor din Romania

Misiunea Noastra

Health Pharma își propune să devină locul tuturor profesioniștilor din sănătate din România, să-i ajute să se perfecţioneze continuu, să-și cultive pasiunea și să câștige timp.

Health Pharma răspunde nevoilor reale ale farmaciștilor, asistenților de farmacie și studenților la farmacie, astfel:

–  Oferă informaţie de actualitate disponibilă de oriunde în timp util.

– Ajută să câștige timp când totul este contratimp

– Facilitează colaborarea tuturor cadrelor medicale și farmaceutice cu ajutorul unei comunităţi

Platforma Noastra

Prin noul nostru website va aducem o platformă tehnologică extrem de flexibilă, eficace și inovatoare creată pentru profesioniștii din domeniul medical și farmaceutic.

Platforma susține educația și formarea profesională a acestora și oferă posibilitatea de transmitere a cursurilor către participant, fiind o platformă ce permite încărcarea materialelor atât în format scris, cât și video, realizarea de webminarii și transmiterea live direct de la un eveniment.
Pe viitor dorim să derulăm conferințe pentru cadre medicale, conferințe dedicate pacienților, screeninguri, cursuri și informații online, etc.

Platforma online are scopul de a facilita, prin sistemul de e-Learning, accesul la programe educaţionale de dezvoltare profesională continuă pentru toate categoriile de personal care lucrează în sistemul sanitar, cât și pentru populația generală, având că rezultat o mai bună calitate a serviciilor medicale oferite pacienților.

Pentru realizarea scopului propus, Wellbeing Health Pharma colaborează cu asociațiile din domeniu, cu furnizorii de servicii medicale și cu orice altă entitate cu scopuri comune.

Ajutam coordonatorii (autorii cursurilor) sa planifice, sa dezvolte si sa publice programe eductionale si de formare medicala si farmaceutica online, asiguram cursuri medicale la un inalt nivel stiintific accesibil oricarei persoane care doreste o actualizare a cunostintelor medicale, farmaceutice si legislative.

De asemenea nu trebuie neglijata educatia medicala a populației in general, educatie care ajuta foarte mult la prevenirea imbolnavirilor si la depistarea precoce a bolilor si educația pacientilor in mod special, importanta pentru aplicarea si respectarea tratamentelor indicate de medici si farmacisti .

Loredana Cazan

- Manager General WHP

loredana-cazan

Parteneri Health Pharma

Companii de top si Organizatii din Romania care colaboreaza cu platforma Health Pharma.

"IMPORTANT. În urma lucrărilor și verificărilor care au loc în prezent, pot apărea întreruperi sau erori de funcționalitate."