Suport Clienți: (0784)044811
  • No products in the cart.

Eveniment interdisciplinar farmacist – asistent de farmacie cu dublă creditar

Dată Eveniment

30 Martie 2023

Locație Eveniment

SKY TOWER Bucuresti

Durată Eveniment

11:00 - 13:00

Credite EFC & EMC

Acest eveniment este Acreditat și contează cu 8 puncte EFC și 4 EMC

Participanți

60 profesioniști fizic & 1500+ profesioniști online

Speakeri

Află mai jos despre speakerii, personalitațile sau tutorii care vor fi prezenti și vor prezenta la acest eveniment.

Dumitru Lupuleasa

Dumitru Lupuleasa

Profesor Emerit, Doctor Farmacist, Președintele Colegiului Farmaciștilor din România

Emma Adriana Ozon

Conferențiar universitar doctor farmacist la Disciplina Tehnologie farmaceutică și Biofarmacie de la Facultatatea de medicină și farmacie Carol Davila, București

Loredana Cazan

Fondator Health Pharma, Moderator Eveniment

Alexandra-Bianca Mirea

Instructor de prim ajutor certificată internațional și Studentă an 3 la Facultatea de Medicină și Farmacie Carol Davila București

Organizator

Alatură-te si tu echipei Wellbeing Health Pharma! Scrie-ne astazi la adresa email office[@]health-pharma.ro si trimite o scrisoare de intentie cat si CV-ul tau.

Ce tratează evenimentul?

Turneul Profesioniștilor Health-Pharma din Romania  constituie un prilej de o importanță majoră pentru comunitatea farmaceutică, în cadrul căruia are loc prezentarea și promovarea progreselor înregistrate în cercetare, urmând să fie conturate direcțiile pe care această comunitate le va avea în viitor.

Cu această ocazie au confirmat prezența la eveniment personalități prestigioase din țară, decanii facultăților de Farmacie, directori ai școlilor doctorale, precum și cadre didactice, cercetători cu o activitate științifică recunoscută la nivel național și internațional.

Tematica

Participare Gratuită pentru Profesioniști

Turneul Profesioniștilor Health-Pharma se va desfășura în premieră în mediul fizic și HIBRID și conține un program diversificat și ambițios ce vine în întâmpinarea așteptărilor profesioniștilor din sănătate.

Participarea la evenimentul live este Gratuita pentru profesionistii din domeniul Farmacie. Inscrie-te acum gratuit la eveniment folosind formularul de mai jos.

ATENȚIE: Diploma se eliberează gratuit pentru profesioniștii care participă fizic la Eveniment.

Colaboratori:

Colegiul Farmacistilor s-a înființat ca ”organizație profesională, neguvernamentală, cu personalitate juridică, apolitică și fără scop patrimonial, care reprezintă interesele profesiunii de farmacist, asigura propășirea și păstrarea prestigiului acestei profesiuni în cadrul vietii sociale”. 

Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România este o organizatie profesionala al care reprezinta interesesele profesiunilor de Asistent Medical Generalist, Moasa si Asistent Medical din Romania.

Evenimentul fizic din București este acreditat cu 4 EMC de OAMMR București.

Doar asistenții de farmacie care se prezintă fizic la eveniment vor primi diploma, nu hibrid.

Sponsori:

Optimerix este prima aplicație mobilă de pe piața locală, construită sub forma unui calculator sau comparator online de prețuri.
 
Aplicaţia vine în sprijinul pacienților, ajutându-i să facă cea mai convenabilă alegere privind medicamentele de care au nevoie, în funcție de rețetă eliberată de medic.
 
Aceasta reprezintă o soluţie extrem de utilă pentru persoanele care trebuie să îşi ridice în fiecare lună prescripţiile din farmacii.

Înscrie-te la Evenimentul Profesionistilor Health Pharma 30 Martie 2023

30 Martie 2023, orele 11:00 - 13:00

Completează datele tale în formularul de mai jos și noi îți vom trimite prin email invitația la eveniment.

Formular Inscriere

Te invităm să cauți mesajul nostru email în toate directoarele din căsuța ta e-mail, inclusiv Spam sau Promotions. Adaugă adresa noastră de email în Adresele tale Favorite, pentru a nu pierde notificari din partea Health Pharma.

"IMPORTANT. În urma lucrărilor și verificărilor care au loc în prezent, pot apărea întreruperi sau erori de funcționalitate."